Toate comunicatele

Programari Online
Informatii Covid 19

Anunt de negociere

Serviciul Achizitii ( 2022-12-28 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 04 ianuarie 2023, ora 12:30 procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui nunt de participare.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format PDF).

Lansare proiect

Relatii cu publicul ( 2022-11-22 )

LANSAREA PROIECTULUI Modernizarea, reabilitarea ?i extinderea retelelor de energie electrica si a sistemelor pentru securitatea la incendiu in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Sf Pantelimon Focsani.

- Documentul original (PDF)

Dispozitia 39/14.02.2006

Relatii cu publicul ( 2006-02-14 )

- Descarca document (PDF),

Un nou site

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani are de astazi un nou site!

Anunt de achizitii

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" invita operatorii economici pentru depunerea ofertele privind achizitia
SERVICIILOR PRESTATE DE LABORATOARE MEDICALE.
Pentru mai multe detalii, descarcati invitatia de participare si caietul de sarcini (scan-uri ale documentelor originale, in format PDF).

Anunt de achizitii

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" invita operatorii economici pentru depunerea ofertele privind achizitia
SERVICIILOR PRESTATE DE LABORATOARE MEDICALE.
Pentru mai multe detalii, descarcati invitatia de participare si caietul de sarcini (scan-uri ale documentelor originale, in format PDF).

Anunt achizitie directa

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Anunt achizitie directa servicii de consultanta
pentru intocmirea cererii de finantare si a documentatiilor aferente

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" gestioneaza fisa de proiect "Dotarea Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani".
Proiectul va fi finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa Prioritara 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale.
In vederea intocmirii cererii de finantare si a documentatiilor aferente este necesara angajarea unui consultant extern.

descarca documentul original in format MS Word

Anunt achizitie directa

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Anunt achizitie directa servicii de consultanta
pentru intocmirea cererii de finantare si a documentatiilor aferente

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" gestioneaza fisa de proiect "Reabilitarea si modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani".
Proiectul va fi finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa Prioritara 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale.
In vederea intocmirii cererii de finantare si a documentatiilor aferente este necesara angajarea unui consultant extern.

descarca documentul original in format MS Word

Anunt: cerere de oferte

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Avand in vedere mobilierul foarte vechi, partial degradat si pentru a oferi mamelor si copiilor internati in sectia Pediatrie conditii de spitalizare confortabile, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani are ca obiectiv prioritar schimbarea mobilierului existent in saloanele acestei sectii.

In acest sens, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani urmareste ca in perioada urmatoare sa achizitioneze:
- 32 de paturi + saltele, dimensiune LxlxH 190x70x50 cm
- 32 noptiere, dimensiune LxlxH 40x35x60 cm
- 12 dulapuri de medicamente, dimensiune LxlxH 80x40x140 cm
- 12 mese de infasat LxlxH 75x65x75 cm
Mesele de infasat vor fi dotate obligatoriu cu salteaua aferenta si roti mobile autoblocante

Pentru a putea achizitiona mobilierul necesar, la sediul unitatii se va face o selectie de oferte
Cei interesati pot depune ofertele la secretariatul unitatii spitalicesti, pana la data de 28.01.2015, ora 12.00
Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani - Birou Administrativ, Birou Achizitii publice

Anunt: recrutare membru CA

Secretariat ( 1970-01-01 )

In conformitate cu OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, Ministerul Sanatatii, in calitate de Autoritate Contractanta, a selectat compania SC Quest Advisors SRL pentru a-l asista in procesul de selectie, a unui numar de 1 (un) membru reprezentanti ai Ministerului Sanatatii in Consiliul de Administratie al companiei SC Antibiotice Iasi SA.
(descarcati scan al documentului transmis prin fax de catre Ministerul Sanatatii)

Informare

CPCIN ( 1970-01-01 )

Ca urmare a adresei DSP Vrancea cu nr. 1444/24.02.2015 si a incidentei crescute a afectiunilor respiratorii acute in ultima luna (785 cazuri) si 32 cazuri de gripe, in cadrul Spitalului se vor lua urmatoare masuri:
- Restrictionarera accesului vizitatorilor in sectie (limitarea la maxim 2 persoane, timp de vizita maxim 10-15 minute pentru pacientii nedeplasabili). Acestia vor fi echipati corespunzator (pelerina si masca). Pentru pacientii deplasabili vizitele se vor face in salile de asteptare fiecarei sectii.
In sectiile cu pacienti vulnerabili, precum ATI, Neonatologie, Pediatrie, Oncologie, Hematologie si OG, vizitele sunt interzise pe sectii
Se va responsabiliza un asistent pentru respectarea acestor masuri
- Efectuarea riguroasa a triajului epidemiologic al personalului medical, vizitatorilor / apartinatorilor si elevilor aflati in practica
- Folosirea corecta si completa a echipamentului de protectie de catre intreg personalul care intra in contact cu pacientii (inclusiv masca)
- Spalarea riguroasa a mainilor dupa fiecare manevra medicala
- Intensificarea masurilor de curatenie si dezinfectie
- Interzicerea consultatiilor ambulatorii in sectiile de spital

Nerespectarea acestor masuri atrage de la sine sanctiuni.

Comunicat

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Ca urmare a metodologiei Ministerului Sanatatii prin care se supravegheaza si se urmaresc cazurile de infectii cu Clostridium difficile, Compartimentul de Prevenire si Combatere a Infectiilor Nosocomiale al spitalului a sesizat aparitia acestei bacterii la 3 pacienti din Comp. Urologie. Aceasta situatie a fost adusa la cunostinta Comparimentului de Epidemiologie din cadrul Directiei de Sanatate Vrancea.
Conform protocolului intern privind managementul cazului de infectii cu Clostridium difficile, pacientii au fost transferati si izolati in Sectia Boli Infectioase, unde au urmat tratament corespunzator. Evolutia pacientilor a fost foarte buna, in momentul de fata acestia fiind externati.
Clostridium Difficile este o bacterie existenta la nivel intestinal si poate fi declansat de consumul abuziv de antibiotice, in special din clasa fluorochinolonelor.
Cazurile aparute in unitatea sanitara au fost sporadice, neavand legatura epidemiologica si au fost cazuri iatrogene (post antibioticoterapie).
Masurile luate de catre spital pentru evitarea inmultirii cazurilor in Comp. Urologie au fost radicale:
-  Inchiderea temporara a compartimentului, urgentele majore urologice fiind directionate catre sectia chirurgie, care a pus la dispozitie 2 saloane
-  Igienizarea (varuire, vopsire, schimbarea instalatiilor sanitare,etc) urmata de dezinfectia terminala cu substante biocide a intregului compartiment
-  Sesizarea Comisiei privind antibioticoterapia si antibioticoprofilaxia, din care fac parte medici din specialitatile: infectioase, chirurgie, pediatrie, interne, epidemiologie si farmacie. Aceasta comisie va analiza situatia creata, va schimba politica administrarii antibioticelor in sensul unei terapii tintite si se vor lua masurile necesare pentru a preintampina astfel de situatii.

Turcia: schimb de experienta

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Suntem mandri sa va facem cunoscut faptul ca Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani, a avut onoarea sa fie primul spital din Romania care a semnat un Protocol de colaborare cu Asociatia ESAFED( Asociatia Medicilor si Institutiilor spitalicesti din Regiunea Egeeana) si Grupul SIFA (concern care dispune de peste 300 de cercetatori si academicieni turci, ce are propriul lant de spitale).
Colaborarea cu medicii turci a inceput inca de anul trecut, la initiativa Consulatului General al Romaniei la Izmir. Astfel, in luna mai 2014, la invitatia Consulului General al Romaniei la Izmir, Turcia, dna Cerasela Nicolas, managerul institutiei a semnat, in dubla calitate (aceea de manager al Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani si de presedinte al Asociatiei Medicale "Sf. Pantelimon" Focsani) un Protocolul de colaborare cu Asociatia ESAFED si Grupul SIFA. Acest protocol are menirea de a valorifica potentialul de colaborae in domeniul medical intre Romania si Turcia..
Pentru Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani, Protocolul inseamna atat deschiderea catre o noua viziune a relatiilor intre cele doua sisteme medicale cat si dezvoltarea unor legaturi bazate pe respect, profesionalism si prietenie intre cele doua parti..
Urmare a semnarii Protocolului, in luna septembrie 2014, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani a avut onoarea de primi vizita delegatiei de medici din Izmir (2 reprezentanti ai conducerii ESAFED si 3 membrii ai Consiliului Administrativ al Grupului SIFA), care a luat contact direct cu sistemul de sanatate vrancean.

In luna martie 2015, la invitatia Consulatului General al Romaniei la Izmir, Turcia, in colaborare cu ESAFED si Grupul SIFA, o delegatie de doctori din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani, cu diferite specialitati medicale, au plecat in Izmir. Astfel, in perioada 28-16 martie 2015, medicii vranceni au participat la cursuri, intalniri, traininguri de perfectionare si au facut schimb de experienta cu medicii turci, lucrand efectiv in spitalele din Izmir, fiecare doctor in specialitatea medicala pe care o practica. .
Delegatia de medici ai Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani fost formata din:.
- Dr. Mariana Huzuneanu, medic ATI.
- Dr. Savin Corneliu, medic Chirurgie plastica.
- Dr. Baluta Luminita, medic Chirurgie generala.
- Dr. Dinca Dana Mariana, medic UPU.
- Dr. Taban Laurentiu, medic ortopedie traumatologie.
- Dr. Placinta Ion, medic obstetrica ginecologie.
- As. Mihalache Dan, asistent radiologie.
.
Medicii vranceni au avut cinstea de a fi deschizatori de drum, fiind primii din tara care au participat la un astfel de schimb de experienta, Romania fiind prima tara din Europa unde Asociata ESAFED si Grupul SIFA au incheiat Protocoale de colaborare cu spitale de stat. .
Acest schimb de experienta a reprezentat o oportunitate atat din punct de vedere medical cat si cultural. Medicii au putut face schimb de opinii si experiente prin participarea la reuniuni si diverse intalniri unde le-au fost prezentate traditii specifice statului turc si unde au putut povesti traditii ale statului roman..
Reprezentantii statului turc au aratat consideratie si respect fata de medicii romani, punand acest schimb de experienta la baza unei colaborari pe termen lung, atat in beneficiul pacientilor cat si a medicilor intr-o lume fara granite "Kuresel Doktorlar" (medici fara frontiere)..
Suntem mandri de medicii nostri care au reprezentat cu demnitate sistemul medical romanesc, dovedind profesionalism, capacitate de integrare si adaptare rapida la un sistem medical diferit si abilitate de a lucra in echipe medicale necunoscute, pe baza unui program coerent stabilit de catre reprezentantii oficiali ai celor doua tari..
.
Pe aceasta cale, dorim sa adresam multumiri Ministerului Afacerilor Externe si Consulatului General al Romaniei la Izmir pentru oportunitatea pe care au oferit-o echipei de medici din Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon". .
Multumim echipei Consulatului General al Romaniei la Izmir, condusa de doamna Consul General, Cerasela Nicolas, care a mijlocit acest schimb de experienta si care, pe toata perioada vizitei in Turcia, a dovedit o grija deosebita si un sprijin neobosit echipei medicale din Focsani. .
Multumim Ministerului Afacerilor Externe, domnului Ministru Bogdan Aurescu si profesionalistilor din cadrul acestuia, care deschid drumuri si inscriu succese nu doar in diplomatie ci si in domenii atat de importante pentru Romania,precum cel medical..
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Solicitare de oferta

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani intentioneaza sa achizitioneze prin procedura de achizitie directa, in conformitate cu prevederile art. 19 O.U.G. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiuni de servicii:
SERVICII FUNERARE SI SERVICII CONEXE
-TRANSPORT CADAVRE-
COD CPV - 98370000-7

Descarcati solicitarea de oferta si caietul de sarcini (format MS Word).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 04 Mai 2015 orele 13,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani

- Spatiu in suprafata de 131 mp, situat in Focsani, Str. Cuza Voda nr 50-52, in vederea functionarii unui Cabinet de Expertiza Medicala si recuperare a capacitatii de munca.
- Spatiu in suprafata de 44,40 mp, situat in Focsani, Str. Comisia Centrala nr.84, in vederea functionarii de birouri cu obiect principal de activitate controlul si supravegherea exercitarii profesiei de medic.

Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.

Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 150 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 04 Mai orele 12.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0372.785.584.

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- doua posturi asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD
- doua posturi asistent medical generalist principal (PL) - UPU-SMURD

Descarcati scan-ul documentului original (PDF) si fisa postului (document MS Word).

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.06.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei scrise de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.06.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei practice de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.06.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Exercitiu de cooperare

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

La initativa comuna a Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani si a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Anghel Saligny" Vrancea, in cadrul Spitalului s-a desfasurat astazi, 04.06.2015, un exercitiu de cooperare cu forte si mijoace in teren pentru antrenarea structurilor de interventie la gestionarea situatiilor de urgenta generate in urma producerii unui seism.
Dat fiind activitatea seismica intensa a judetului Vrancea, organizarea unui astfel de exercitiu in cadrul Spitalului era absolut necesara. A fost cel mai amplu si mai complex exercitiu de acest gen din ultimii 4 ani si a vizat mai multe cladiri din structura Spitalului: Blocul Central, Centrala Termica, Blocul Alimentar.
La eveniment au participat, ca invitati: dr. Calin Alexandru, director general al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne; dl. Nicusor Halici, prefectul judetului Vrancea.

Planul de desfasurare a exercitiului a fost:

     1 Simularea unui cutremur care afecteaza grav 2 saloane din cadrul sectiei ATI: evacuarea pacientiilor si mutarea lor din saloanele afectate;
     2. Simularea blocarii lifturilor si a scarilor in caz de cutremur: evacuarea pacientilor pe fereastra cu ajutorul scarii automecanice si transportarea lor catre Punctul de Prim Ajutor
     3. Simularea unei explozii la Centrala Termica a spitalului, unde se presupune ca o persoana a ramas blocata inauntru: stingerea incendiului si salvarea persoanei
     4. Simularea unui incendiu in demisolul Blocului Alimentar: stingerea incendiului
     5. Simularea unui cutremur care blocheaza iesirea din sectia Obstetrica Giecologie: evacuarea persoanelor de la etajul doi prin saritura pe perna pneumatica.

Exercitiu de cooperare pentru antrenarea structurilor de interventie si gestionarea situatiilor de urgenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani s-a desfasurat in timp real, rapid, fara evenimente neprevazute, fiind unul de success.
Multumim pentru participare si pentru promptitudine tuturor celor care si-au adus aportul si au contribuit la desfasurarea exercitiului in bune conditii.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei de interviu de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.06.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.06.2015 sunt urmatoarele:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (2 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Anunt: recrutare membru CA

Secretariat ( 1970-01-01 )

In conformitate cu OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, Ministerul Sanatatii, in calitate de Autoritate Contractanta, selectioneaza un numar de 1 (un) membru reprezentant al Ministerului Sanatatii in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Unifarm SA.
(descarcati scan al documentului transmis prin fax de catre Ministerul Sanatatii)

Anunt licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 29 iunie 2015, orele 10.00, licitatie publica cu strigare, in vederea inchirierii unei parcele de teren in suprafata de 30 mp, situat in Focsani, str. Cuza Voda 50-52, teren aflat in administrarea Spitalului, in vederea comercializarii de produse de covrigarie si simigerie, produse alimentare destinate pacientilor internati in spital.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Anunt achizitie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" invita operatorii economici pentru depunerea ofertelor pentru achizitia Serviciilor de paza.
Pentru mai multe detalii, descarcati invitatia de participare si caietul de sarcini (scan-uri ale documentelor originale, in format PDF).

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD
- un post asistent medical generalist principal (PL) - UPU-SMURD

Descarcati scan-ul documentului original (PDF) si fisa postului (document MS Word).

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- 5 (cinci) posturi de brancardier - UPU-SMURD

Descarcati scan-ul documentului original (PDF) si fisa postului (PDF).

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de brancardieri UPU din data de 10.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- brancardieri (5 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei scrise de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei practice de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de brancardieri UPU din data de 10.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- brancardieri (5 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei de interviu de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti UPU din data de 03.08.2015 sunt urmatoarele:
- asistenti medicali generalisti debutanti PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- asistenti medicali generalisti principali PL (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma sustinerii probei interviu de catre candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de brancardieri UPU din data de 10.08.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- brancardieri (5 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante de brancardieri UPU din data de 10.08.2015 sunt urmatoarele:
- brancardieri (5 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- 4 (patru) posturi de muncitor necalificat I cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ

Descarcati scan-ul documentului original (PDF) si fisa postului (PDF).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 07 octombrie 2015 orele 10.00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unui teren cu suprafata de 76mp, situat in str. Cuza Voda 50-52, aflat in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea comercializarii de produse alimentare destinate pacientilor internati in Spitalul Judetean

Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.

Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 07 octombrie orele 09.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237/6222257.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia chirurgie generala
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia medicina interna
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia obstetrica-ginecologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pediatrie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia psihiatrie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia reumatologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Compartiment oftalmologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Compartiment oncologie medicala
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan-ul documentului original (PDF), bibliografia (PDF), fisa postului - infirmiera (PDF) si fisa postului - agent DDD (PDF).

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat I, cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ, din data de 12.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 4 (patru) posturi de muncitor necalificat I cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ
: descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat I, cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ, din data de 12.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 4 (patru) posturi de muncitor necalificat I cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ
: descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat I, cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ, din data de 12.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 4 (patru) posturi de muncitor necalificat I cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ
: descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat I, cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ, din data de 12.10.2015 sunt urmatoarele:
- 4 (patru) posturi de muncitor necalificat I cu atributii de paza, serviciul Tehnico-Administrativ
: descarcati scan al documentului original (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 26.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia chirurgie generala
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia medicina interna
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia obstetrica-ginecologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pediatrie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia psihiatrie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia reumatologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Compartiment oftalmologie
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Compartiment oncologie medicala
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD
- trei posturi brancardier - UPU-SMURD

Descarcati scan-ul documentului original (PDF), fisa postului - asistent medical (document MS Word) si fisa postului - brancardier (PDF).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 04 noiembrie 2015 orele 10,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unei suprafete de 10 mp, situata pe terasa pavilionului central al Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, str. Cuza Voda 50-52, suprafata aflata in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea amplasarii de echipamente ce pot furniza servicii de telefonie mobila, transmisii de date mobile si apleuri video mobile.

Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 34 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.

Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 04 noiembrie, orele 09.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0372.785.584.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 26.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- infirmiere (12 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)
- agent DDD (1 post): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Solutionare contestatie proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma analizei contestatiilor depuse de catre candidatii care au sustinut proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor vacante, din data de 26.10.2015, astfel
- 2 (doua) posturi de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie,
Comisia de Solutionare a Contestatiilor comunica urmatoarele: - descarcati scan al documentului original (format JPG).

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 26.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- infirmiere (12 posturi): descarcati scan al documentului original (format JPG)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In conformitate cu prevederile OMS nr. 869/2015 si adresei MS nr. 8d/63256/22.10.2015, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, pe perioada determinata (36 luni):

- 1 (un) post cu jumatate de norma de medic specialist specialitatea chirurgie orala si maxilo-faciala - Compartiment chirurgie orala si maxilo-faciala.

Descarcati scan-ul documentului original (JPG).

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 26.10.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- infirmiere (12 posturi): descarcati scan al documentului original (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),
- trei posturi brancardier - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),
- trei posturi brancardier - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan-ul documentului original (PDF), bibliografia (PDF), fisa postului - infirmiera (PDF) si fisa postului - agent DDD (PDF).

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- trei posturi brancardier - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 sunt urmatoarele:
- trei posturi brancardier - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.11.2015 sunt urmatoarele:
- un post asistent medical generalist debutant (PL) - UPU-SMURD: descarcati scan-ul documentului original (JPG),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In conformitate cu prevederile OMS nr. 869/2015 si adreselor MS nr. VIIId/72553/17.11.2015, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, pe perioada determinata (36 luni):

- 1 (un) post de medic specialist specialitatea chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva - Compartiment chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva.

Descarcati scan-ul documentului original (JPG).

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 17 decembrie 2015, orele 10.00, licitatie publica cu strigare, in vederea inchirierii unei parcele de teren in suprafata de 42 mp, situat in Focsani, str. Cuza Voda 50-52, teren aflat in administrarea Spitalului, in vederea comercializarii de produse de covrigarie si Fornetti, produse alimentare destinate pacientilor internati in spital.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 17 decembrie orele 09.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237/6222257.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 17 decembrie 2015, orele 13.00, licitatie publica cu strigare, in vederea inchirierii unei parcele de teren in suprafata de 30 mp, situat in Focsani, str. Cuza Voda 50-52, teren aflat in administrarea Spitalului, in vederea functionarii unui magazin de produse naturiste, produse destinate pacientilor internati in spital.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 17 decembrie orele 12.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237/6222257.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 18 decembrie 2015, orele 10.00, licitatie publica cu strigare, in vederea inchirierii unui spatiu in suprafata de 6 mp, situat in Focsani, str. Cuza Voda 50-52, spatiu aflat in administrarea Spitalului, in vederea functionarii unui chiosc de bunuri de larg consum, produse destinate pacientilor internati in spital.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 18 decembrie orele 09.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237/6222257.

Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPEG).

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.11.2015 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului pentru ocuparea posturilor vacante in data de 18.11.2015 sunt urmatoarele
- 1 (un) post de infirmiera debutanta - Sectia pneumologie
- 1 (un) post de agent DDD (barbat) pentru Serviciul Prevenire si Control Infectii Nozocomiale.

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Comunicat de presa

Relatii cu publicul ( 1970-01-01 )

Avand in vedere articolul tendentios aparut astazi, 17.02.2016, in ziarul Vrancea Media, cu titlul "EXCLUSIV. VACCINURI UCIGASE? 3 copii internati la Spitalul Judetean Focsani au avut simptomele celor din Arges! Unul a fost transferat de urgenta la Bucuresti, iar alti doi au fost dusi de parinti ieri la spitale din Capitala", Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani vine cu urmatoarele lamuriri:

In Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani nu exista cazuri de copii diagnosticati cu Sindrom Hemolitic Uremic.

Referitor la faptul ca o fetita ar fi fost transferata de urgenta la Bucuresti, acuzand simptome asemanatoare copiilor din Arges, precizam ca in ultimile doua saptamani Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani nu a facut nici un transfer de copii catre spitalele din Bucuresti.
Singurul transfer facut in luna februarie a fost pe data de 01, la Spitalul Fundeni, a unui copil cu diagnosticul leucemie.

Referitor la cele 3 cazuri de imbolnaviri cu Sdr. Hemolitic uremic, pe care publicatia Vrancea Media le mentioneaza ca fiind inregistrate la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani, precizam faptul ca in ultimii 3 ani, nu s-a inregistrat niciun caz de sindrom hemolitic uremic, acest sindrom fiind tinut sub supraveghere stricta de catre Ministerul Sanatatii, prin raportari saptamanale.

Pe aceasta cale, facem cunoscut populatiei judetului ca Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani nu are niciun interes sa ascunda cazurile de imbolnaviri, din contra rolul institutiei sanitare este acela de a le diagnostica, de a le monitoriza, de a le trata si de a le raporta prin Serviciul de Prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale catre Directia de Sanatate Publica Judeteana Vrancea.

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 20 Aprilie 2016 orele 13,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani

- Spatiu in suprafata de 131 mp, situat in Focsani, Str. Cuza Voda nr 50-52, in vederea functionarii unui Cabinet de Expertiza Medicala si recuperare a capacitatii de munca.

Mentionam ca durata inchirierii va fi de 1 an de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.

Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 150 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 20 Aprilie orele 12.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0372.785.584.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format PDF).

Invitatie de participare

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA "SF. PANTELIMON" cu sediul in Focsani, str. Cuza Voda nr. 50-52, telefon 0237.625.000/102, fax 0237.625.191, cod fiscal 4350505, face cunoscuta invitatia de participare a operatorilor economici de a depune oferte pentru achizitia de SERVICII PRESTATE DE LABORATOARE MEDICALE (Cod CPV - 85145000-7), pentru perioada 01.05.2016 - 30.06.2016, pentru tipurile analizelor medicale de laborator conform Caietului de Sarcini, in vederea cresterii calitatii actului medical dar si pentru stabilirea cu acuratete a unui diagnostic si prognostic corect in faza incipienta, in urma carora se pot aplica protocoale terapeutice specifice.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format PDF) si caietul de sarcini(format PDF).

Rezultate concurs medic sef

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate obtinute in urma sustinerii concursului pentru ocuparea posturilor de medic sef sectie (sustinerea proiectului de management)

- proba interviu (format JPG)
- proba scrisa (format JPG)
- proba clinica/practica (format JPG)
- rezultate finale (format JPG)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Sectia Medicina Interna
- 2 (doua) posturi asistent medical generalist principal (PL) - Sectia Cardiologie
- 1 (un) post asistent medical generalist principal (PL) - Sectia Obstetrica-Ginecologie
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Sectia Obstetrica-Ginecologie
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Sectia Pneumologie
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Compartiment Diabet Zaharat
- 1 (un) post asistent medical generalist principal (PL) - Sectia Boli Infectioase
- 1 (un) post asistent medical generalist principal (PL) - Compartiment Nefrologie
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Sectia Ortopedie-traumatologie
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Cabinet pediatrie, Centrul Multifunctional Odobesti
- 1 (un) post asistent medical generalist (PL) - Cabinet obstetrica-ginecologie, Centrul Multifunctional Odobesti
- 1 (un) post brancardier - punct lucru Sectia Ortopedie-traumatologie
- 1 (un) post brancardier - punct lucru Sectia Psihiatrie
- 1 (un) post muncitor necalificat I (supraveghetor) - Sectia Psihiatrie
- 1 (un) post muncitor necalificat II - Serviciul Tehnico-Administrativ
- 1 (un) post muncitor necalificat I (cu atributii de paznic) - Serviciul Tehnico-Administrativ
- 1 (un) post operator I (cu atributii de contabil) - Farmacia nr. 1
- 1 (un) post operator I (cu atributii de casier) - Serviciul de Evaluare si Statistica Sanitara
- 1 (un) post muncitor I (electrician) - Atelier Intretinere
- 1 (un) post muncitor I (zidar) - Atelier Intretinere

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - brancardier (PDF)
- fisa postului - muncitor electrician (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat cu atributii de paza (PDF)
- fisa postului - muncitor zidar (PDF)
- fisa postului - operator casier (PDF)
- fisa postului - operator contabil (PDF)
- fisa postului - supraveghetor (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.09.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.09.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Raspuns la contestatii

RUONS ( 1970-01-01 )

Raspunsuri la contestatiile depuse pentru concursul din data de 06.09.2016:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Plan proba practica

RUONS ( 1970-01-01 )

Planul de proba practica pentru concursul din data de 09.09.2016:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.09.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
- doua posturi asistent medical generalist debutant (PL) - Sectia Chirurgie generala
- un post asistent medical generalist debutant(PL) - Comp. BMF
- un post asistent medical generalist debutant(PL) - Sectia O.G.
- doua posturi asistent medical generalist debutant (PL) - Sectia Pneumologie
- doua posturi asistent medical generalist debutant(PL) - Sectia Medicina Interna
- un post asistent medical generalist principal(PL) - Sectia Medicina Interna
- un post asistent medical generalist debutant(PL) - Sectia Cardiologie
- doua posturi asistent medical generalist debutant (PL) - Sectia Pediatrie
- un post asistent medical generalist debutant(PL) - Sectia Boli infectioase
- un post asistent medical generalist debutant(PL) - Comp. Oftalmologie
- un post asistent medical generalist (PL) - Sectia Reumatologie
- un post asistent medical generalist (PL) - Comp. Diabet zaharat
- un post asistent medical generalist (PL) - Bloc operator
- un post autopsier - Serv. Anatomie patologica
- un post infirmiera debutanta - Sectia Chirurgie generala
- un post ingrijitoare - Sectia Chirurgie generala
- patru posturi ingrijitoare - Sectia Pneumologie
- un post infirmiera - Sectia Medicina Interna
- un post ingrijitoare - Sectia Medicina Interna
- doua posturi ingrijitoare - Sectia Boli infectioase
- un post infirmiera - Sectia Reumatologie
- un post infirmiera - Comp. Diabet zaharat
- un post ingrijitoare - Sectia Neonatologie
- un post infirmiera - Bloc operator
- un post ingrijitoare - Comp. Urologie
- un post ingrijitoare - Comp. Oftalmologie
- un post ingrijitoare - Sectia O.G.
- un post brancardier - Sectia Psihiatrie
- un post brancardier - Sectia Ortopedie
- un post registrator medical - Serv.statistica cu punct de lucru Sectia Medicina interna

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - brancardier (PDF)
- fisa postului - autopsier (PDF)
- fisa postului - registrator medical (PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.09.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.09.2016:

Descarcati:
scan al documentelor originale, partea 1 (format PDF)
scan al documentelor originale, partea 2 (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 03.10.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt MS / ANPS

Secretariat ( 1970-01-01 )

Lista unitatilor sanitare si a medicilor prescriptori ai medicamentelor imunosupresoare: scan al documentului trimis prin fax

Anunt MS / S.G.Adj.

Secretariat ( 1970-01-01 )

Implementarea prevederilor OU 41/2016, art. 2, alin. (3) si (4): scan al documentului trimis prin fax

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 03.10.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii depuse: scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.10.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante la Unitatea Primiri Urgente(UPU) - SMURD:
- 7 posturi asistent medical generalist debutant (PL);
- 4 posturi asistent medical radiologie debutant (PL) sau asistent medical generalist debutant (PL) care in termen de un an sa urmeze program de specializare in specialitatea radiologie si imagistica medicala pe cheltuiala proprie;
- un post asistent medical generalist (PL);
- un post asistent medical generalist principal(PL);
- un post asistent social debutant(PL);
- 4 posturi infirmiera;
- 3 posturi brancardier;

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical / radiologie (PDF)
- fisa postului - asistent social (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - brancardier (PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.10.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 03-12.10.2016:

Descarcati:
scan al documentelor originale (format PDF)

Nota justificativa tomograf

Serviciul Achizitii Publice ( 1970-01-01 )

Nota justificativa privind preluarea serviciilor / investigatiilor CT de catre SC Afideea SRL, din motive tehnice, de la SC Interclinic SRL, pe o perioada determinata - pana la remedierea defectiunilor existente:
Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 10.10.2016 - 11.11.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In conformitate cu prevederile OMS nr. 869/2015 si adreselor MS nr. VIIId/61484/26.10.2016, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, pe perioada determinata (36 luni):

- 1 (un) post de medic primar pneumologie la sectia Pneumologie
- 1 (un) post de medic primar chirurgie generala la sectia Chirurgie Generala
- 1 (un) post de medic specialist ortopedie-traumatologie la sectia Ortopedie-Traumatologie
- 1 (un) post de medic primar boli infectioase la sectia Boli Infectioase
- 1 (un) post de medic primar ATI la sectia ATI

Descarcati scan-ul documentului original (JPG).

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 31.10.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 03.11.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 08.11.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 23 noiembrie 2016 orele 10,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unei suprafete de 11 mp situata in Focsani,str.Cuza-Voda,nr.50-52, suprafata aflata pe terasa pavilionului central al Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea amplasarii de echipamente ce pot furniza servicii de telefonie mobila, transmisii de date si apeluri video moblile.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 3 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 34 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii . Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 23 noiembrie 2016 orele 9.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237 / 622257.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPG).

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 10.10-11.11.2016:

Descarcati:
scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
  Perioada nedeterminata
- 1 post infirmiera debutanta - Chirurgie generala
- 1 post ingrijitoare - Chirurgie generala
- 1 post ingrijitoare - Nefrologie
- 2 posturi ingrijitoare - Boli infectioase
- 4 posturi ingrijitoare - Pneumologie
- 1 post ingrijitoare - Oftalmologie
- 1 post infirmiera - Reumatologie
- 1 post ingrijitoare - Gastroenterologie
- 1 post ingrijitoare - Psihiatrie
- 1 post infirmiera - ATI
- 1 post ingrijitoare - Serv.Tehnico-administrativ (punct de lucru Ambulatoriul Integrat)
- 1 post ingrijitoare - Urologie
- 1 post infirmiera - Urologie
- 1 post infirmiera - Ortopedie-traumatologie
- 1 post asistent medical generalist debutant (PL) - Chirurgie generala
- 2 posturi asistent medical generalist debutant (PL) - Pediatrie
- 1 post asistent medical generalist (PL) - Ortopedie si traumatologie
- 1 post asistent medical generalist principal (PL) - Hematologie
- 1 post asistent medical igiena principal (PL) - SSCIN
- 1 post asistent medical farmacie debutant (PL) - Statie Hemodializa
- 1 post brancardier - ATI
- 2 posturi spalatoreasa - Spalatorie

Perioada determinata
- 2 posturi asistent medical generalist debutant (PL) - Psihiatrie

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical farmacie (PDF)
- fisa postului - asistent medical igiena (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - brancardier (PDF)
- fisa postului - spalatoreasa (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
  Perioada nedeterminata
- 1 post kinetoterapeut - A.T.I.
- 1 post economist II - Serviciul achizitii publice-contractare
- 1 post economist I - Serviciul financiar-contabilitate
- 1 post referent I (SSD) - Birou achizitii publice-contractare
- 1 post registrator medical - Serv. evaluare si statistica medicala
- 1 post operator I (cu atributii de secretariat) - Serv. evaluare si statistica medicala
- 1 post muncitor calificat II zidar - Atelier intretinere
- 1 post muncitor calificat IV electrician - Atelier intretinere
- 0.5 post asistent medical debutant(PL) - Serv. managementul calitatii serv. med.


Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical debutant (serv. managementul calitatii serv. med.) (PDF)
- fisa postului - economist I (PDF)
- fisa postului - economist II / referent I SSD (PDF)
- fisa postului - kinetoterapeut (PDF)
- fisa postului - muncitor electrician (PDF)
- fisa postului - muncitor zidar (PDF)
- fisa postului - operator I (cu atributii de secretariat) (PDF)
- fisa postului - registrator medical (serv. evaluare si statistica medicala) (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante pentru personal auxiliar sanitar (format PDF)
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar (format PDF)
- posturi vacante temporare pentru personal mediu sanitar (Psihiatrie) (format PDF)
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar (Dializa) (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.11 - 14.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante - economist I, referent I (SSD) (format PDF)
- posturi vacante - muncitor II zidar, muncitor IV electrician (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante - personal auxiliar sanitar (format PDF)
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar / posturi vacante temporare pentru personal mediu sanitar (Psihiatrie) (format PDF)
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar (Dializa) (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.11 - 14.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante - economist I, referent I (SSD) (format PDF)
- posturi vacante - muncitor II zidar, muncitor IV electrician (format PDF)
- post vacant - registrator medical - Serv. evaluare si statistica medicala (format PDF)
- 0.5 post vacant - asistent medical debutant (PL) - Serv. managementul calitatii serv. med. / post vacant - operator I (cu atributii de secretariat) - Serv. evaluare si statistica medicala< (format PDF)
- post vacant - kinetoterapeut - A.T.I. (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 09.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar / posturi vacante temporare pentru personal mediu sanitar (Psihiatrie) (format PDF)
- posturi vacante pentru personal mediu sanitar (Dializa) (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.11 - 14.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante - economist I, referent I (SSD) (format PDF)
- posturi vacante - muncitor II zidar, muncitor IV electrician (format PDF)
- post vacant - registrator medical - Serv. evaluare si statistica medicala (format PDF)
- 0.5 post vacant - asistent medical debutant (PL) - Serv. managementul calitatii serv. med. / post vacant - operator I (cu atributii de secretariat) - Serv. evaluare si statistica medicala< (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.11 - 14.12.2016:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
- posturi vacante - economist I, referent I (SSD) (format PDF)
- posturi vacante - muncitor II zidar, muncitor IV electrician (format PDF)
- post vacant - registrator medical - Serv. evaluare si statistica medicala (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 14.12.2016 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale:
-- posturi vacante - personal auxialiar sanitar (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante pentru personal mediu sanitar / personal auxiliar sanitar, din data de 06.12-14.12.2016:

Descarcati:
scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante la UPU-SMURD:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical / radiologie (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - brancardier (PDF)
- fisa postului - registrator medical (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru urmatoarele posturi vacante:

Descarcati
- partea 1, scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- partea 2, scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical SSCIN (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 12.01 - 26.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD din data de 12.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD din data de 17.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt amanare rezultate

RUONS ( 1970-01-01 )

Anunt privind amanarea afisarii rezultatelor pentru proba interviu sustinuta de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD din data de 20.01.2017:

Descarcati scan al documentului original (format JPG)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD din data de 20.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 23.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD, desfasurat intre 12-20.01.2017:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 27.01.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante la UPU-SMURD, desfasurat intre 18-27.01.2017:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), Ord. MS nr. 169/2015, concurs pentru urmatoarele posturi vacante, pe perioada determinata:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, Diabet (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 15-23.02.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 15.02.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Raspuns contestatie

RUONS ( 1970-01-01 )

Raspuns la contestatia depusa in urma afisarii rezultatelor probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 15.02.2017:
Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 20.02.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 23.02.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 08-28.02.2017:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), Ord. MS nr. 169/2015, concurs pentru urmatoarele posturi vacante, pe perioada determinata:
- un post economist gr. IA (28 luni)
- un post economist gr. I (12 luni)
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa post, economist IA (PDF),
- fisa post, economist I (PDF),

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 20.03.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 20.03.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 23.03.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 20-23.03.2017:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 11 aprilie 2017 orele 10,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unei suprafete de 131 mp situata in Focsani,str.Cuza-Voda,nr.50-52, spatiu aflat in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea functionarii unui Cabinet de Expertiza Medicala.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 1 an de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii . Garantia de participare la licitatie este de 150 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 11 aprilie 2017 orele 9.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237 / 622257.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format PDF).

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), Ord. MS nr. 169/2015, concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical, profil ATI (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil chirurgical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil OG (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil Pediatrie (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil Radiologie/CT (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), Ord. MS nr. 169/2015, concurs pentru urmatoarele posturi vacante:
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - inginer mecanic IA (PDF)
- fisa postului - auditor IA (medic MG) (PDF)
- fisa postului - referent specialitate debutant (S) (PDF)
- fisa postului - registrator medical (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - fochist (PDF)
- fisa postului - electrician (PDF)
- fisa postului - instalator sanitar (PDF)
- fisa postului - lacatus mecanic (PDF)
- fisa postului - liftier (PDF)
- fisa postului - sudor (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 26.05.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 30.05-13.06.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Inginer / muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 29.05.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 29.05.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Inginer / muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
2 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
2 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
2 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 31.05.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 08.06.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Inginer / muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali din data de 12.06.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 30.05-08.06.2017:

Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Inginer / muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 26.05-12.06.2017:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de psiholog practicant la Sectia ATI( un post).
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de referent de specialitate I(S) la Serviciul achizitii publice, contractare, aprovizionare, transport (un post) perioada nedeterminata.
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante pe perioada nedeterminata, dupa cum urmeaza

Serviciul administrativ
- un post muncitor calificat IV zidar
- un post muncitor calificat IV bucatar
- un post muncitor calificat III lenjereasa
- un post muncitor necalificat I (supraveghetor Sectia Psihiatrie)
- un post spalatoreasa

Servicul managementul calitatii serviciilor medicale
- 0,5 post referent specialitate I (medic)
- 0,5 post asistent medical principal (PL)

Serviciul de evaluare si statistica medicala
- un post registrator medical

Sectia boli infectioase
- un post infirmiera

Sectia psihiatrie
- un post infirmiera

Sectia pediatrie
- doua posturi infirmiera

Laborator radiologie si imagistica medicala
- un post asistent medical generalist debutant (PL)

Compartiment CT
- un post asistent medical generalist principal (PL)

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - muncitor calificat zidar (PDF)
- fisa postului - muncitor calificat bucatar (PDF)
- fisa postului - muncitor calificat - lenjereasa (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat - supraveghetor (PDF)
- fisa postului - spalatoreasa (PDF)
- fisa postului - referent specialitate debutant (medic) MC (PDF)
- fisa postului - asistent medical principal MC (PDF)
- fisa postului - registrator medical (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - asistent medical generalist debutant/principal, radiologie/CT (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 01.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 01.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali din data de 04.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16-29.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere / muncitori necalificati / spalatoreasa: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate / asistent medical (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Spalatoreasa: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate / asistent medical (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 21.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 24.08.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori necalificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate / asistent medical (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 16 - 24.08.2017:

Muncitori calificati: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori necalificati / infirmiere: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate / asistent medical (MC): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Registrator medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de medici

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil chirurgical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil neonatologie (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil pediatrie (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil UPU (PDF)
- fisa postului - asistent social (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil neonatologie (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - spalatoreasa (PDF)
- fisa postului - auditor (medic) (PDF)
- fisa postului - merceolog (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unui post temporar vacant de personal mediu sanitar (PL), in cadrul UPU-SMURD, din data de 21.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistent medical principal (temporar), UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali debutanti, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistent social debutant, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistent medical / infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 16 noiembrie 2017 orele 10,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unei suprafete de 30 mp situata in Focsani,str.Cuza-Voda,nr.50-52, suprafata in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea functionarii unui magazin pentru comercialiuzarea de produce industriale.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 5 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii . Garantia de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 16 noiembrie 2017 orele 9.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237 / 622257.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format PDF).

Modificare ora concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Avand in vedere numarul mare de candidati inscrisi pentru ocuparea posturilor vacante de personal mediu sanitar si personal auxiliar sanitar si existenta unui spatiu insuficient necesar desfasurarii in bune conditii a concursului, proba scrise programata in data de 21.11.2017 se va sustine dupa urmatorul program:
La ora 9;00, etajul 6 - proba scrisa pentru candidatii inscrisi la concurs in vederea ocuparii posturilor vacante de personal mediu sanitar ( asistenti medicali);
La ora 12;30, etajul 6 - proba scrisa pentru candidatii inscrisi in vederea ocuparii posturilor vacante de personal auxiliar sanitar ( infirmiere si ingrijitoare)

Descarcati scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unui post temporar vacant de personal mediu sanitar (PL), in cadrul UPU-SMURD, din data de 21.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, spalatoreasa, ingrijitoare, brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 22.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistent medical, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistent medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 23.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistent medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Ingrijitoare / spalatoreasa / brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 24.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 27.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Ingrijitoare / infirmiere: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 28.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 28.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Ingrijitoare / brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 29.11.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 21-29.11.2017:

Asistent medical, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistent medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere / ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 23.11-05.12.2017:

Asistent medical: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Ingrijitoare / brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 05.12.2017 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil medicina legala (PDF)
- fisa postului - infirmiera (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - spalatoreasa (PDF)
- fisa postului - operator date (PDF)
- fisa postului - auditor (medic) (PDF)
- fisa postului - referent de specialitate (s) (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 11.01.2018, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, spalatoreasa, ingrijitoare, infirmiera: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Operator date: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (S), auditor scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 18.01.2018 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, spalatoreasa, ingrijitoare, infirmiera: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Operator date / Referent specialitate (S): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 25.01.2018 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Spalatoreasa, ingrijitoare, infirmiera: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Operator date / Referent specialitate (S): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 18.01-30.01.2018:

Spalatoreasa, ingrijitoare, infirmiera: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Operator date: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (S): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 25 aprilie 2018 orele 10,00 licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unei suprafete de 131 mp situata in Focsani,str.Cuza-Voda,nr.50-52, spatiu aflat in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea functionarii unui Cabinet de Expertiza Medicala.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 1 an de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii . Garantia de participare la licitatie este de 150 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 25 aprilie 2018 orele 9.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237 / 622257.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPG).

Anunt de licitatie

Serviciul Achizitii ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza in data de 03 mai 2018, orele 13,00, licitatie publica cu strigare in vederea inchirierii unui spatiu de 44.40 mp situata in Focsani,str.Cuza-Voda,nr.84, spatiu aflat in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, in vederea functionarii unor birouri cu obiec principal de activitate controlul si supravegherea profesiei de medic.
Mentionam ca durata inchirierii va fi de 5 ani de la data incheierii contractului de inchiriere, iar pretul de pornire va fi de 5 euro/mp/luna inclusiv TVA, cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.
Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in documentatia de atribuire, care poate fi procurata de la sediul autoritatii contractante. Pretul documentatiei de atribuire este de 50 de lei si se achita la casieria unitatii. Garantia de participare la licitatie este de 150 lei. Ofertele vor fi depuse la secretariatul unitatii pana la data de 03 mai 2018 orele 12.00. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0237 / 622257.
Pentru mai multe detalii, descarcati scan al documentului original (format JPG).

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Ortopedie-Traumatologie, la sectia Ortopedie-Traumatologie

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de medic ortopedie traumatologie, publicat in Viata Medicala din 29.06.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala din 06.07.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Monitorul de Vrancea din 25.07.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Pantelimon Focsani -Judetul Vrancea, cu sediul in Focsani, strada Cuza-Voda nr.50-52, organizeaza concurs/examen pentru ocuparea functiilor specifice comitetului director al unitatii, dupa cum urmeaza:
- Un post de director de ingrijiri.
Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - operator date cu atributii de contabil (PDF)
- fisa postului - referent de specialitate (s) (PDF)

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala nr. 35/31.08.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 26.09.2018, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Operator date: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent specialitate (S): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 03.10.2018 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Operator date cu atributii de contabil: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 08.10.2018 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Operator date cu atributii de contabil: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 03.10-11.10.2018:

Operator date cu atributii de contabil / Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 45/2018 (contine conditiile de participare) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala nr. 45/2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- 1 (obstetrica-ginecologie): scan-ul anuntului din Viata Medicala (contine conditiile de participare si tematica) (PDF),
- 2 (stomatologie): scan-ul anuntului din Viata Medicala (contine conditiile de participare si tematica) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Monitorul de Vrancea din 23.11.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala din 23.11.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului original (contine conditiile de participare) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - asistent medical (PDF)
- fisa postului - asistent medical, profil medicina legala (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - asistent medical farmacie (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat (PDF)

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Monitorul de Vrancea. 18.12.2018

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 16.01.2019, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor necalificat, asistent medical farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt important!

RUONS ( 1970-01-01 )

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist Medicina Legala va avea loc luni, 21.01.2019, ora 09:00, la sediul IML Iasi.

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 16.01.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor necalificat, asistent medical farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 21.01.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistent medical farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt important!

RUONS ( 1970-01-01 )

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic dentist la Cabinetul Stomatologie de Urgenta UPU-SMURD va avea loc luni, 11.02.2019, ora 12:00, la sediul spitalului.

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 25.01.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali, ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor necalificat, asistent medical farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 16.01-25.01.2019:

Asistenti medicali, ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor necalificat, asistent medical farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de medic dentist la UPU-SMURD din data de 11.02.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (PDF),

Contestatii:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale:
1 - Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare si bibliografia) (PDF),
- fisa postului - referent de specialitate (s) (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 06.05.2019, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.05.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 06.05.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 06.05-09.05.2019:

Referent de specialitate (s): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 27/2019 (contine conditiile de participare) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 27/2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:
PE PERIOADA NEDETERMINATA:
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia ortopedie-traumatologie
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sala tratament
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia cardiologie
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia chirurgie generala
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Comp. chirurgie plastica
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia Neonatologie
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia ATI
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia pediatrie
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Sectia ORL
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Cabinet recuperare, medicina fizica si balneologie
- 1 post de asistent balnefizioterapie debutant (PL) - Laborator recuperare, medicina fizica si balneologie
- 3 posturi de asistent medical debutant (PL) - Sectia psihiatrie
- 3 posturi de asistent medical debutant (PL) - UPU-SMURD
- 2 posturi de asistent medical debutant (PL) - Bloc operator
- 1 post de asistent medical debutant (PL) - Cabinet NPI - Ambulatoriul Integrat
- 1 post de asistent farmacie debutant (PL) - Farmacia nr. 1
- 1 post de kinetoterapeut - Laborator recuperare, medicina fizica si balneologie
- 1 post de ingrijitoare - Sectia medicina interna
- 1 post de infirmiera debutanta - Sectia medicina interna
- 1 post de ingrijitoare - Sectia cardiologie
- 2 posturi de infirmiera deb. - Sectia cardiologie
- 2 post de ingrijitoare - Comp. chirurgie plastica
- 1 post de infirmiera deb. - Comp. chirurgie plastica
- 1 post de ingrijitoare - Comp. Urologie
- 1 post de infirmiera deb. - Comp. Urologie
- 1 post de infirmiera deb. - Sectia ortopedie traumatologie
- 2 posturi de infirmiere deb. - Sectia neurologie
- 1 post de ingrijitoare - Comp. chirurgie infantila
- 1 post de infirmiera deb. - Comp. chirurgie infantila
- 1 post de ingrijitor (cu atributii de muncitor supraveghetor) - Sectia Psihiatrie
- 1 post de infirmiera - Comp. oncologie medicala
- 1 post de ingrijitoare - Comp. hematologie
- 1 post de ingrijitoare - Comp. Diabet zaharat
- 1 post de ingrijitoare - Sectia Pneumologie
- 1 post de ingrijitor (atributii de brancardier) - Bloc operator
- 2 posturi de brancardier - UPU- SMURD
- 1 post de ingrijitoare - Ambulatoriu Integrat
- 1 post de muncitor I fochist - Serviciul tehnic
- 1 post de muncitor I instalator sanitar - Serviciul tehnic
- 1 post de muncitor I lacatus - Serviciul tehnic
- 1 post de muncitor I sudor - Serviciul tehnic
- 1 post muncitor III liftier - Serviciul tehnic
- 1 post muncitor IV zidar - Serviciul tehnic
- 1 post muncitor IV tinichigiu - Serviciul tehnic
- 3 posturi muncitor IV bucatar - Serv.Administrativ
- 4 posturi muncitor necalificat I (atributii paznic) - Serviciul administrativ
- 1 post referent de specialitate I (S) - Serv. achizitii publice, contractare
- 1 post referent de specialitate I (S) - Serv. administrativ
PE PERIOADA DETERMINATA:
- 1 post contabil I (36 luni) - Serv. financiar-contabilitate
- 1 post operator I (12 luni) - Serv. evaluare si statistica medicala

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),
- bibliografie (PDF)
- bibliografie - muncitor necalificat cu atributii de paznic (PDF)
- bibliografie - asistent medical farmacie (PDF)
- bibliografie - referent de specialitate (PDF)
- fisa postului - asistent medical/debutant (PDF)
- fisa postului - asistent medical/debutant UPU (PDF)
- fisa postului - asistent balnefizioterapie/debutant (PDF)
- fisa postului - asistent farmacie/debutant (PDF)
- fisa postului - kinetoterapeut (PDF)
- fisa postului - infirmiera/debutanta (PDF)
- fisa postului - ingrijitoare (PDF)
- fisa postului - ingrijitor (atributii de brancardier) (PDF)
- fisa postului - ingrijitor (atributii de supraveghetor) (PDF)
- fisa postului - brancardier (UPU) (PDF)
- fisa postului - muncitor fochist (PDF)
- fisa postului - muncitor instalator sanitar (PDF)
- fisa postului - muncitor lacatus (PDF)
- fisa postului - muncitor sudor (PDF)
- fisa postului - muncitor liftier (PDF)
- fisa postului - muncitor zidar (PDF)
- fisa postului - muncitor tinichigiu (PDF)
- fisa postului - muncitor bucatar (PDF)
- fisa postului - muncitor necalificat cu atributii de paznic (PDF)
- fisa postului - referent de specialitate (s) (PDF)
- fisa postului - contabil (PDF)
- fisa postului - operator date (atributii de contabil) (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 05.09.2019, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali (include BFT): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali si brancardieri, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere si ingrijitoare: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Kinetoterapeut: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor bucatar: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referenti de specialitate: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

ANUNT IMPORTANT!

RUONS ( 1970-01-01 )

Proba scrisa pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare, kinetoterapeut, referent de specialitate din sectiile spitalului, din data de 05 septembrie 2019, va avea loc la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" (Liceul nr. 5, vis-a vis de Colegiul "Alexandru Ioan Cuza").
Concurentii sunt rugati sa se prezinte la ora 08:30, la intrarea principala.

Descarcati scan-ul documentului original (PDF)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 05.09.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali (include BFT): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Brancardieri, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere, ingrijitoare, ingrijitiri cu atributii de brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Kinetoterapeut: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor bucatar: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referenti de specialitate: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 10.09.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali (include BFT): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 13.09.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Asistenti medicali (include BFT): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Brancardieri, UPU: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Asistenti medicali farmacie: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Infirmiere, ingrijitoare, ingrijitiri cu atributii de brancardier: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Kinetoterapeut: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitor bucatar: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Muncitori: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)
Referenti de specialitate: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Contestatii:
Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 05.09-13.09.2019:

- toate rezultatele: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Republicare anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare), o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul cererii de republicare (PDF),
- republicare, partea 1 (PDF),
- republicare, partea 2 (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:
PE PERIOADA DETERMINATA:
- 1 post registrator medical (1 an si 10 luni luni) - Serv. evaluare si statistica medicala

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare) (PDF),
- fisa postului (PDF)
- bibliografie (PDF)

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante, din data de 29.10.2019 - 13.11.2019, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Registrator medical (1 an si 10 luni luni): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 41/11.10.2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 05.11.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Registrator medical (1 an si 10 luni luni): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la CONCURS in conformitate cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006 ?i cu prevederile Ord. m.s.p. nr. 1.706/2007 cu modificarile si completarile ulterioare, urmatoarele posturi de sefi sectii:

Descarcati anunturile din Viata Medicala 45/2019 (contine conditiile de participare)(PDF)
- partea 1
- partea 2
- bibliografie

Rezultate proba practica concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei practice sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 08.11.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Registrator medical (1 an si 10 luni luni): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei interviu sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din data de 13.11.2019 au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Registrator medical (1 an si 10 luni luni): descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante desfasurat intre 05-14.11.2019:

- toate rezultatele: descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) si adresei MS nr. 53959/18.11.2019, o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului original (contine conditiile de participare), publicat si in Viata Medicala 48/26.11.2019 (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 47/2019 (contine conditiile de participare (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 49/2019 (contine conditiile de participare (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 48/26.11.2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 49/06.12.2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani organizeaza, in conditiile HG 286/2011,cu modificarile si completarile ulterioare, concursuri pentru ocuparea unor functii de sef serviciu.

Descarcati scan-uri ale documentelor originale (includ conditiile de participare si bibliografia)
- Sef Serviciu achizitii publice, contractare (PDF),
- Sef Serviciu statistica si evaluare medicala (PDF),
- Sef Serviciu managementul calitatii serviciilor medicale (PDF),
- Sef Serviciu resurse umane, organizare, normare, salarizare (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de farmacisti-sefi,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 52/2019 (contine conditiile de participare) (PDF),
- tematica de concurs (PDF),

Rezultate selectie dosare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de sefi de serviciu, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan al documentelor originale (format PDF)

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de farmacisti-sefi, publicat in Viata Medicala 52/06.12.2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea posturilor de sefi sectii publicat in Viata Medicala 45/20199:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale)
- Ortopedie (07.01)
- OG (09.01)
- UPU-SMURD, Pediatrie, Anatomie Patologica, Psihiatrie, Neurologie, Radiologie si Imagistica Medicala, ATI, Pneumologie (17.01)
- SPIAAM (28.01)

Rezultate proba scrisa concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor de sefi servicii, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Sef Serviciu achizitii publice, contractare (PDF), sustinut in 20.01.2020
- Sef Serviciu statistica si evaluare medicala (PDF), sustinut in 21.01.2020
- Sef Serviciu managementul calitatii serviciilor medicale (PDF), sustinut in 22.01.2020
- Sef Serviciu resurse umane, organizare, normare, salarizare (PDF), sustinut in 26.01.2020

Plan de interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Planuri de interviu la concursul pentru ocuparea posturilor de sefi servicii:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Sef Serviciu achizitii publice, contractare (PDF)
- Sef Serviciu statistica si evaluare medicala (PDF)
- Sef Serviciu managementul calitatii serviciilor medicale (PDF)
- Sef Serviciu resurse umane, organizare, normare, salarizare (PDF)

Rezultate proba interviu concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

In urma probei scrise sustinute de candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor de sefi servicii, au fost inregistrate urmatoarele rezultate:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Sef Serviciu achizitii publice, contractare (PDF), sustinut in 23.01.2020
- Sef Serviciu statistica si evaluare medicala (PDF), sustinut in 27.01.2020
- Sef Serviciu managementul calitatii serviciilor medicale (PDF), sustinut in 27.01.2020

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursuluia pentru ocuparea posturilor de sefi servicii:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Sef Serviciu achizitii publice, contractare (PDF)
- Sef Serviciu statistica si evaluare medicala (PDF)
- Sef Serviciu managementul calitatii serviciilor medicale (PDF)
- Sef Serviciu resurse umane, organizare, normare, salarizare (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 02/2020 (contine conditiile de participare (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 02/2020

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Anunt important concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Anunt referitor la concursul pentru o serie de posturi de farmacisti-sefi, din Viata Medicala 52/2019

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursuluia pentru ocuparea posturilor de farmacisti-sefi:

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- scan al documentelor originale (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 09/2020 (contine conditiile de participare (PDF),
- tematica de concurs (PDF),

Actualizare concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Concursul pentru ocuparea postului temporar vacant de registrator medical la sectia ATI se suspenda!

ANGAJARI PE PERIOADA DETERMINATA

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea, angajeaza fara concurs, pe perioada determinata de pana la 6(sase) luni, personal pentru urmatoarele posturi temporar vacante de executie, in conformitate cu art.16, Anexa nr.1 din Decretul Presedintelui Romaniei nr.195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei:

MEDICI (scan-ul anuntului - contine conditiile de participare)
- 2 medici rezidenti anul V specialitate obstetrica-ginecologie la structura de sprijin epidemiologic
- 1 medic in specialitatea obstetrica-ginecologie la structura de sprijin epidemiologic
- 1 medic in specialitatea medicina interna la structura de sprijin epidemiologic
- 4 medici(medicina de urgenta in ultimul an/medici specialisti/primar) in specialitatea medicina de urgenta la structura de sprijin epidemiologic
- 3 medici in specialitatea radiologie si magistica medicala cu competenta CT la structura de sprijin epidemiologic
- 1 medic in specialitatea medicina legala la structura de sprijin epidemiologic
- 1 medic in specialitatea gastroenterologie la structura de sprijin epidemiologic
- 4 medici in specialitatea cardiologie la structura de sprijin epidemiologic
- 2 medici in specialitatea neonatologie la structura de sprijin epidemiologic
- 7 medici in specialitatea ATI la structura de sprijin epidemiologic
- 3 medic in specialitatea pneumologie la structura de sprijin epidemiologic
- 6 medic in specialitatea boli infectioase la structura de sprijin epidemiologic

ASISTENTI MEDICALI / AUTOPSIER / REGISTRATOR MEDICAL (scan-ul anuntului - contine conditiile de participare)
- 4 posturi de asistent de radiologie cu studii postliceale (cu mimim 1 an vechime operare CT) la structura de sprijin epidemiologic;
- 2 posturi de asistent de radiologie cu studii postliceale (cu minim 6 luni vechime radiologie standard) la structura de sprijin epidemiologic;
- 51 posturi de asistent medical debutant/asistent medical/asistent medical principal cu studii postliceale la structura de sprijin epidemiologic;
- 1 post de autopsier debutant la Serviciul de Medicina Legala;
- 1 post de registrator medical debutant la Serviciul de Anatomie Patologica;

INFIRMIERE / INGRIJITOARE / BRANCARDIERI (scan-ul anuntului - contine conditiile de participare)
- 39 posturi personal auxiliar (infirmiere, ingrijitoare) la structura de sprijin epidemiologic;
- 2 posturi brancardier la structura de sprijin epidemiologic;

REFERENTI (scan-ul anuntului - contine conditiile de participare)
- 1 post referent III - Serviciul achizitii publice
- 1 post referent II - Serviciul achizitii publice
- 1 post referent debutant - Serviciul achizitii publice

Alte documente necesare:
- Cerere inscriere
- Declaratie pe proprie raspundere

Informare angajari

RUONS ( 1970-01-01 )

Datorita numarului mare de persoane inscrise pentru angajare, comunicam ca rezultatul selectiei dosarelor se va afisa pe 26 aprilie, ora 15.00

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Medici rezidenti OG: scan al documentelor originale (PDF)
- Medic specialist ML: scan al documentelor originale (PDF)
- Asistenti medical, autopsier, registrator: scan al documentelor originale (PDF)
- Infirmiere, ingrijitoare, brancardier: scan al documentelor originale (PDF)
- referent debutant, Serviciul de Achizitii Publice: scan al documentelor originale (PDF)
- referent II, Serviciul de Achizitii Publicescan al documentelor originale (PDF)
- referent III, Serviciul de Achizitii Publicescan al documentelor originale (PDF)

Anulare selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Anulare a procedurii de selectie a dosarelor:
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- referent II, Serviciul de Achizitii Publice: scan al documentelor originale (PDF)
- referent debutant, Serviciul de Achizitii Publice: scan al documentelor originale (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.5O-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata de pana la 6 (sase) luni, personal pentru urmatoarele posturi temporar vacante de executie, in conformitate cu OUG nr.70/2020:
- 1 medic rezident anul IV in specialitatea radiologie si imagistica medicala;
- 2 medici in specialitatea medicina interna;
- 4 medici in specialitatea medicina de urgenta sau medicina de familie si curs de urgente prespitalicesti;
- 4 medici in specialitatea radiologie si imagistica medicala;
- 4 medici in specialitatea cardiologie;
- 2 medici in specialitatea ATI;
- 3 medici in specialitatea boli infectioase.

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare (PDF),

Anunt de examen

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani organizeaza examen de promovare / trecere din perioada de debutant din functia de asistent medicat debutant (PL) in functia de asistent medical generalist, BFT, farmacie si din infirmiera debutanta in infirmiera.

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare (PDF),

Rezultate finale examen

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale examenului de promovare / trecere din perioada de debutant din functia de asistent medicat debutant (PL) in functia de asistent medical generalist, BFT, farmacie si din infirmiera debutanta in infirmiera.

- descarcati scan-ul documentului original (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:
- 1 post auditor I - Comp.Audit
- 1 post operator I - Serviciul de statistica

Descarcati scan-ul anuntului - contine conditiile de participare si documentele necesare

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)

Descarcati scan al documentelor originale (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:
- 1 medic specialist in specialitatea Urologie

Descarcati scan-ul anuntului - contine conditiile de participare si documentele necesare

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a unui post de medic specialist in specialitatea Urologie

Descarcati scan al documentelor originale (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- medici
- economist
- asistenti medicali, registrator
- infirmiere, ingrijitoare

MODIFICARE ANUNT (21.08.2020)

Anulare selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Descarcati scan al documentelor originale (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- Agent DDD
- Medic Obstetrica-Ginecologie
- Sef serviciu RUONS

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Agent DDD
- Agent DDD - rezultate finale
- Medic Obstetrica-Ginecologie
- Sef serviciu RUONS

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- Asistenti medicali
- Medici

ANUNT IMPORTANT
- anunt proba interviu (1)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- Infirmiere / Ingrijitoare

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Asistenti medicali
- Medici

ANUNT IMPORTANT
- anunt proba interviu (1)

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Infirmiere / ingrijitoare

Anunt proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii admisi (asistenti medicali, registrator medical) care vor sustine proba interviu in data de 30.09.2020:
- Asistenti medicali, seria 1
- Asistenti medicali, seria 2 / Registrator medical
- Infirmiere / ingrijitoare
- Fise post asistenti medicali / registrator medical
- Fise post infirmiere / ingrijitoare

Bibliografia de concurs consta in fisa postului. Prezentarea actului de identitate e obligatorie.

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu a candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Asistenti medicali
- Infirmiere / ingrijitoare

Rezultate finale selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii admisi in urma procesului de selectie al dosarelor organizat in perioada 21.09 - 30.09.2020

- descarcati scan-ul documentului original (PDF)

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- inginer IA in cadrul Biroului Tehnic

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- inginer IA in cadrul Biroului Tehnic

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- medic psihiatru
- infirmiere / ingrijitoare

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- medic psihiatru
- infirmiere / ingrijitoare

- fise post infirmiere / ingrijitoare

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Avand in vedere prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr.905/26.05.2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fara concurs, a posturilor vacante sau temporsr vacante din cadrul Ministerului Sanatatii si unitatilor aflate in subordinea, coordonarea si sub autoritatea Ministerului Sanatatii, inclusiv functiile publice de executie si conducere, pe perioada determinata, in contextul instituirii starii de alerta pe teritoriul Romaniei, conform art.11 din Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19 cu modificarile si completarile ulterioare, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani organizeaza selectie, in vederea ocuparii, fara concurs, a doua posturi vacante:

- Sef Serviciu Achizitii publice contractare aprovizionare
- Referent de specialitate IA

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- infirmiere / ingrijitoare

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Referent de specialitate IA

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- registrator medical

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- registrator medical

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- medic specialist chirurgie plastica, estetica si rnicrochirurgie-reconstructiva
- medic primar urologie
- asistenti medicali / infirmiere / ingrijitoare

ATENTIE! Postarea rezultatelor selectiei de dosare se amana pentru data de 15.02.2021, ora 16.00

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- medic primar epidemiologie
- asistent socaial / ingrijitoare, UPU

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Pantelimon" Focsani cu sediul in Focsani, str.Cuza-Voda nr.50-52, Judetul Vrancea angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, conform Legii nr.55/2020 art.ll si OMS nr.905/2020:

Descarcati scan-urile documentelor originale - contin conditiile de participare si documentele necesare:
- asistenti medicali
- muncitori necalificati / bucatari / soferi

ATENTIE! Postarea rezultatelor selectiei de dosare se amana pentru data de 17.02.2021, ora 16.00

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistent social / ingrijitoare, UPU

Proba interviu se va desfasura la Clubul Spitalului, etaj 6, 16.02.2021, ora 12.30

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistenti medicali / infirmiere / ingrijitoare

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistent social / ingrijitoare, UPU

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistenti medicali

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- muncitori necalificati / bucatari / soferi

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistenti bkft / kinetoterapeut

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistentti medicali radiologie

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- asistenti medicali

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- muncitori necalificati / bucatari / soferi
- sistenti medicali (cardiologie) / infirmiere (boli infectioase)

Comunicat de presa

Birou presa ( 1970-01-01 )

Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- comunicat de presa

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:
- 1 Operator I, Compartiment Informatica - punct de lucru serv. RUONS

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare, fisa postului si bibliografia) (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 869/2015 (cu modificarile si completarile ulterioare) o serie de posturi de medici,

Descarcati
- scan-ul anuntului din Viata Medicala 19/2021 (contine conditiile de participare) (PDF)
- tematica, medic epidemiologie (PDF)
- tematica, medic oncologie medicala (PDF)
- tematica sef sectie/serviciu/laborator (PDF)

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal:
- 1 Sofer II

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare, fisa postului) (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unor posturi de medici, publicat in Viata Medicala 19/2021

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea urmatoarelor posturi de personal:
- 1 Operator I, Compartiment Informatica - punct de lucru serv. RUONS

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Tabel inscrisi la concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea urmatoarelor posturi de personal:
- 1 Sofer II

Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, pe perioada determinata, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Sofer II

Anulare selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Se anuleaza procedura de selectie de dosare pentru ocuparea postului temporar vacant de sofer II la Serviciul Administrativ.
Descarcati
- scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei scrise ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, pe perioada nedeterminata, a anumitor posturi la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Operator I, Compartiment Informatica - punct de lucru serv. RUONS

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal, pe perioada nedeterminata:
- Asistenti medicali

Descarcati
- scan-ul documentului original (contine conditiile de participare, fisa postului) (PDF),
- model cerere inscriere (PDF),
- Rezultat selectie dosare asistenti medicali generalisti
- Rezultat selectie dosare asistent medical debutant radiologie
- ANUNT IMPORTANT!!!

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal, pe perioada determinata:
- Registratori medicali

Descarcati
- Scan-ul documentului original (contine conditiile de participare, fisa postului) (PDF),
- Model cerere inscriere (PDF),

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, a postului de Registrator Medical cu atributii de secretariat la Serviciul de evaluare si statistica medicala - perioada determinata in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)

- Descarcati scan-uri ale documentelor originale

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu ale candidatilor inscrisi pentru ocuparea, fara concurs, pe perioada determinata, a postului de Registrator Medical cu atributii de secretariat la Serviciul de evaluare si statistica medicala - perioada determinata in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)
Descarcati scan-uri ale documentelor originale
- Rezultate proba interviu

Anunt Concurs Medici

RUONS ( 1970-01-01 )

Anunt Concurs medici specialitatile:

  • Cardiologie
  • Boli infectioase
  • Medicina de urgenta
  • Psihiatrie
  • Radiologie si imagistica Medicala
  •  
Rezultatele concursului: AICI
Gasiti anuntul AICI

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal, pe perioada nedeterminata:
- Economist II
- Infirmiera/Ingrijitoare
- Infirmier/Ingrijitor cu atributiuni de brancardier

Descarcati
- Scan-ul documentului original (PDF),
- Fisa post - Economist (PDF),
- Fisa post - Infirmiera/Ingrijitoare (PDF),
- Fisa post - Infirmier/Ingrijitor (PDF),
- Fisa post - Ingrijitoare medicina legala (PDF),
- Fisa post - Ingrijitoare farmacie (PDF),
- Opis Documente (PDF),

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medical generalisti in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)

- ANUNT IMPORTANT PRIVIND LOCUL DESFASURARII CONCURSULUI!!!
- Rezultat selectie dosare asistenti medicali generalisti
- Rezultat selectie dosare asistent medical debutant radiologie

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs, in conditiile HG 286/2011 (cu modificarile si completarile ulterioare), urmatoarele posturi de personal, pe perioada determinata: - Registratori medicali

Descarcati
- Scan-ul documentului original (PDF),

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu rezultatele obtinute la proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist debutant, asistent medical generalist si asistent medical generalist.

- Scan-ul documentului original (PDF)

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea posturilor vacante de economist si personal auxiliar in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)

- Rezultate selectie dosare - economist
- Rezultate selectie dosare - personal auxiliar

Anunt locatie proba scrisa personal auxiliar sanitar

RUONS ( 1970-01-01 )

Anunt desfasurare proba scrisa pentru ocuparea posturilor de personal auxiliar sanitar

- Descarcati scan al documentelui original

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pentru ocuparea unui post temporar vacant de registrator medical la Sectia ATI in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. (ATENTIE! Pagina este supusa actualizarii permanente pana la terminarea concursului!)

- Rezultate selectie dosare

Rezultate proba practica

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probelor practice sustinute in data de 15.07.2021 in conformitate cu prevederile H.G. nr. 268/2011 pentru ocuparea posturilor de:

- Asistent medical debutant, asistent medical.
- Asistent medical radiologie debutant, asistent medical radiologie.

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 16.07.2021 pentru ocuparea postului temporar vacant de Registrator Medical la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu-registrator medical

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei scrise din data de 19.07.2021 pentru ocuparea postului temporar vacant de Personal Auxiliar Sanitar la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba scrisa - personal auxiliar

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 20.07.2021 pentru ocuparea postului temporar vacant de Asistenti Medicali la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu - asistenti de radiologie
- Rezultate proba interviu - asistenti medicali

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei scrise din data de 19.07.2021 pentru ocuparea postului de Economist II serviciul RUONS la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba scrisa - economist

Anunt de selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs urmatoarele posturi:

1 post asistent medical generalist
1 post asistent medical generalist principal

Descarcati
- Scan-ul documentului original (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs urmatoarele posturi pe perioada nedeterminata:
Descarcati documentele:
- Anunt concurs personal TA (PDF),
- Fise post personal (PDF),
- ERATA (PDF),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 17.06.2021 - 23-07-2021:

- Rezultate finale concurs asistenti medicali (PDF),

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 23.07.2021 pentru ocuparea postului vacant de Economist II, serviciul RUONS, la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 26.07.2021 pentru ocuparea posturilor de personal auxiliar sanitar, la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Tabel nominal cu candidatii admisi care vor sustine proba interviu in data de 28-07-2021 ora 09:00 la clubul spitalului, etajul 6.
- Descarcati scan-uri ale documentelor originale

Rezultate contestatii proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate contestatii - proba interviu


la Concursul orgaanizat pentru ocuparea posturilor vacante de personal auxiliar sanitar - Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.
- Rezultate

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 19.07.2021 - 23-07-2021: ECONOMIST GR2

- Rezultate finale concurs economist 2 (PDF),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 19.07.2021 - 23-07-2021: PERSONAL AUXILIAR SANITAR

- Rezultate finale concurs (PDF),

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 28.07.2021 pentru ocuparea postului vacant de Asistent Medical Generalist (PL) la comp. ORL - Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul serviciului Administrativ-Transport.
Proba scrisa se va sustine in data de 13-08-2021 ora 08:30 la Sc. Genrala nr. 3. Adresa: Str. Dornei, nr. 1 (langa Inspectoratul Scolar).
- Descarcati documentul original

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Serviciului Evaluare si Statistica Medicala.
Proba scrisa se va sustine in data de 13-08-2021 ora 08:30 la Sc. Genrala nr. 3. Adresa: Str. Dornei, nr. 1 (langa Inspectoratul Scolar).
- Descarcati documentul original

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Serviciului Anatomie Patologica.
Proba scrisa se va sustine in data de 13-08-2021 ora 08:30 la Sc. Genrala nr. 3. Adresa: Str. Dornei, nr. 1 (langa Inspectoratul Scolar).
- Descarcati documentul original

Rezultate contestatii

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate contestatii


- Descarca document
- Descarca document

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs urmatoarele posturi vacante:

Descarcati documentele:
- Anunt concurs (PDF),

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate proba scrisa la concursul organizat in data de 13.08.2021.
- Descarca document (PDF),

Raspuns contestatie

RUONS ( 1970-01-01 )

Raspuns la contestatia depusa la dosar nr. 17313/05.08.2021, inregistrata la nr. 18131/17.08.2021


Descarca document

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 18.08.2021.

- Rezultate

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 23.07.2021 - 23-08-2021

- Rezultate finale concurs (PDF),

Anunt de concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani scoate la concurs urmatoarele posturi vacante:

Descarcati documentele:
- Anunt concurs (PDF),

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul pentru ocupartea posturilor de asistent medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.
Proba scrisa se va sustine in data de 02-09-2021 ora 08:30 la Sc. Genrala nr. 3. Adresa: Str. Dornei, nr. 1 (langa Inspectoratul Scolar).
- Descarcati documentul original

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical din structura Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.
Proba scrisa se va sustine in data de 02-09-2021 ora 08:30 la Sc. Genrala nr. 3. Adresa: Str. Dornei, nr. 1 (langa Inspectoratul Scolar).
- Descarcati documentul original

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate proba scrisa la concursul organizat in data de 02.09.2021.
- Descarca document (PDF),

Rezultate selectie dosare

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele selectiei dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de referent IA din structura Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.
Proba scrisa se va sustine in data de 14-09-2021 ora 09:00 la clubul spitalului, etajul 6.
- Descarcati documentul original

Rezultate proba practica

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probelor practice sustinute in data de 08.09.2021 pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical, din structura Spitalului Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani.
- Descarca documentaul

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 13.09.2021 pentru ocuparea posturilor vacate de asistenti medicali din structura Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu-asistenti medicali

Rezultate proba scrisa

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultate proba scrisa la concursul organizat in data de 23.08-22.09 2021.
- Descarca document (PDF),

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 12.08 - 15.09 2021 pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical din structura Spitalului Judeteamn de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate finale concurs (PDF),

Rezultate proba interviu

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele probei interviu din data de 17.09.2021 pentru ocuparea posturilor vacate de Referent IA (asistent medical generalist)si 1/2 post media specialist medicina interna la Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor de Sanatate din structura Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate proba interviu

Rezultate finale concurs

RUONS ( 1970-01-01 )

Rezultatele finale ale concursulului organizat in perioada 23.08.2021 - 22.09.2021 pentru ocuparea posturilor vacate de Referent IA (asistent medical generalist)si 1/2 post media specialist medicina interna la Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor de Sanatate din structura Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani.

- Rezultate finale concurs (PDF),